Fabelachtig Geleen

Fabelachtig Geleen

Geleen

Fabelachtig Geleen

Fabelachtig Geleen CentrumGeleen
Na 3 jaar lang activiteiten te hebben georganiseerd onder de naam ‘Geleen Loves London’, waarbij er onder andere 2 Engelse dubbeldekkers werden ingezet en er een speciale Big Ben werd gebouwd, gooit het Centrummanagement Geleen het dit jaar over een hele andere boeg gegooid. Onder de naam ‘Fabelachtig Geleen’, vinden er in de weekenden van 15 en 16 en 22 en 23 december diverse kerstactiviteiten plaats.
 
Een van de eye-catchers deze kerst is het ‘Fabelachtig kersthuis’ in het voormalig pand van H&M in het centrum van Geleen. Vanaf 10 december zal de begane grond van dit pand worden omgetoverd tot kersthuis voorzien van diverse Disneyachtige-invloeden. Beide weekenden zal het kersthuis geopend zijn en zullen diverse lookalike figuren zoals Mickey & Minnie Mouse, Donald & Katrien Duck, Goofy en Olaf (bekend van de serie Frozen) hun opwachting maken.

Tevens is er de mogelijkheid om met de kerstman op de foto te gaan, je te laten schminken of kerstfilms te kijken. Tel daarbij het plaatsen van 40 grote kerstbomen, een 4 meter grote Snow Globe en diverse kerstkoortjes en (sprookjesachtige)straatartiesten bij op en het beloofd een zeer sfeervolle kerst te worden.

Overzicht

Data 15-12-2018 t/m 16-12-2018
22-12-2018 t/m 23-12-2018
Contact
Centrum, Geleen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website