Expositie Paulette Snijders (schilderijen en beelden)

Expositie Paulette Snijders (schilderijen en beelden)

Aalbeek Bezoek website

Expositie Paulette Snijders (schilderijen en beelden)

Expositie Paulette Snijders (schilderijen en beelden) Rijksmonument 'De Aalbekerhoeve', Aalbekerweg 85 Aalbeek 0651076319 Naar de website
Paulette stelt bezoekers voor Kerstmis in de gelegenheid om haar kunstwerken te zien in haar atelier te Hulsberg (Aalbeek). Op elke zondagmiddag heb je van 14.00-18.00 uur de gelegenheid om het werk van Paulette Snijders en diverse andere gerenommeerde kunstenaars te bewonderen. Ook een telefonische afspraak is mogelijk. Zeker nu, vlak voor de Kerstdagen is het de moeite waard om eens te gaan kijken. Tenminste, voor bezoekers die van prachtige sculpturen en fenomenale schilderijen houden en een schilderes die vol overgave over haar grootste passie kunst met de hoofdletter K zal vertellen.

Buiten de schilderijen en beelden van Paulette zijn in stock tevens beelden van diverse getalenteerde kunstenaars zoals Ru de Vries, Lothar Scheffler, Paul de Win en To Crijns aanwezig. Ook zijn er grafische werken te zien van onder andere Ans Wortel, Nicolaas Wijnberg, Paul Elshout, Aad Verhoogh en anderen. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Data
2018
december 16
Contact
Rijksmonument 'De Aalbekerhoeve', Aalbekerweg 85 , Aalbeek
0651076319

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website