Expeditie VUUR met als thema Circus Fonkel

Vaals Bezoek website

Expeditie VUUR met als thema Circus Fonkel

Expeditie VUUR met als thema Circus Fonkel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Vaalsbroek 1Vaals Naar de website
Het circus is in de stad. Maar wat is dat? Geen blije gezichten… wat is er aan de hand? Kom kijken en wandel mee! Op vrijdag 28 december neemt Stichting VUUR je mee op een spectaculaire wandeltocht voor het gehele gezin vol vurige verrassingen. Het centrale thema van Expeditie VUUR is Circus Fonkel. Expeditie VUUR vindt plaats in en rond de sprookjesachtige tuin van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Volg de bakens van vuur en laat je betoveren.

Een klein gedeelte van de tocht is onverhard. Denk eraan dat het natuurlijk koud en nat kan zijn. Een zaklamp is misschien ook wel handig. Met een adembenemende vuurshow sluiten Stichting VUUR een onvergetelijke avond af. Kun je niet meewandelen? Kom dan zeker naar de vuurshow kijken. De wandeltocht kan tussen 18.15-19.30 uur gelopen worden. Eindshow: rond 20.45 uur. Parkeren kan bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Vaalsbroek 1 te Vaals.

Toegangskaartjes: € 3,- per persoon, kinderen tot 2 jaar gratis (inclusief lichtstaaf voor kinderen tussen 2 en 12 jaar). Kassa open: vanaf 18.00 uur.

december 28
Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Vaalsbroek 1, Vaals

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen