Excellent Concert met Sébastien Duguet & Peter Caelen

Eijsden Bezoek website

Excellent Concert met Sébastien Duguet & Peter Caelen

Excellent Concert met Sébastien Duguet & Peter Caelen Ursulinenconvent, Breusterstraat 27Eijsden 0434085838
Tot de leermeesters van de Luxemburgse klarinettist Sébastien Duguet behoorden prestigieuze klarinettisten als James Campbell in Bloomington en Eduard Brunner in Saarbrücken. Als solist trad hij onder andere op met Orchestre Philharmonique du Luxembourg, het Lets Kamerorkest en Orchestre de Chambre du Luxembourg. Aan dit laatste orkest is hij sinds 2003 tevens verbonden als soloklarinettist. Als kamermusicus maakt hij onder andere deel uit van de Kammer Musek Veräin Letzebuerg.

Sébastien Duguet gaf talloze concerten in zowel Europa als Noord-Amerika en China. Pianist Peter Caelen gaf in heel Europa concerten op podia als het Concertgebouw in Amsterdam, Concerts de Midi in Brussel en de Saarbrücker Kammerkonzerte. Verder was hij te gast op festivals als de Klevischer Klaviersommer, de Mendelssohn-Tage, het Kamarihelmi Festival en het International Festival Summer in Old Ljubljana Town. Op het programma staat werk van Schumann, Lutoslawski, Debussy en Brahms. Aanvang: 20.00 uur.

Entree: € 20,-/tot 27 jaar € 10,- inclusief gratis koffie in de pauze en een drankje na afloop, vrij parkeren.

oktober 28
Ursulinenconvent, Breusterstraat 27, Eijsden