Excellent Concert met Piotr Jasiurkowski & Peter Caelen

Eijsden Bezoek website

Excellent Concert met Piotr Jasiurkowski & Peter Caelen

Excellent Concert met Piotr Jasiurkowski & Peter Caelen Ursulinenconvent, Breusterstraat 27Eijsden 0434085838
De in Lubin (Polen) geboren violist Piotr Jasiurkowski werd kort na het behalen van zijn Master summa cum laude in 2011 aangesteld als viooldocent aan het Maastrichts conservatorium. Hij won prijzen bij verschillende internationale concoursen en trad op met orkesten als de Sinfonia Varsovia, het Deutsches Symphonieorchester Berlin en het Estonian National Symphony Orchestra. Verder speelde hij recitals in concertzalen als het Concertgebouw in Amsterdam en het Seoul Arts Center.

In 2015 werd hij in de categorie cultuur uitgeroepen tot Poolse persoonlijkheid van het jaar in Nederland. Peter Caelen gaf concerten in heel Europa en China op podia als het Concertgebouw in Amsterdam, Beijing Concert Hall, Holywell Music Room in Oxford en de Saarbrücker Kammerkonzerte. Hij was te gast op festivals als de Klevischer Klaviersommer, het International Festival Summer in Old Ljubljana Town en het Alba Music Festival. Op het programma staat werk van o.a. Mozart en Brahms. Aanvang: 20.00 uur.

Entree: € 20,-/tot 27 jaar € 10,- inclusief gratis koffie in de pauze en een drankje na afloop. Vrij parkeren.

maart 17
Ursulinenconvent, Breusterstraat 27, Eijsden