Excellent Concert met Olga Scheps

Eijsden Bezoek website

Excellent Concert met Olga Scheps

Excellent Concert met Olga Scheps UrsulinenconventEijsden 0434085838 Naar de website
Het spel van de in 1986 in Moskou geboren pianiste Olga Scheps combineert een intense emotie en krachtige expressiviteit met een buitengewoon technisch kunnen. Deze talenten werden al snel door Alfred Brendel ontdekt, waarna ze haar studie voltooide bij meesters als Pavel Gililov en Dmitri Bashkirov. Ze werkte met dirigenten als Lorin Maazel en Michel Tabachnik en concerteert tegenwoordig op de belangrijkste podia wereldwijd.

Met regelmaat is ze te beluisteren op festivals als Rheingau, Schleswig-Holstein en Gstaad. Naast het bekende repertoire heeft Olga Scheps een grote belangstelling voor werken die zelden worden gehoord in de concertzalen. Sinds 2010 is Scheps een exclusieve Sony Artist. Olga Scheps zal tijdens haar recital werken spelen van Mozart, Beethoven, Strawinsky, Scriabin en Tschaikowski/Pletnev. Aanvang: 15.00 uur.

Entree: € 28,-/tot 27 jaar € 18,- (gratis koffie in de pauze en een drankje na afloop, vrij parkeren).

april 14
Ursulinenconvent, Eijsden