Excellent Concert met Maya Levy & Matthieu Idmtal

Eijsden Bezoek website

Excellent Concert met Maya Levy & Matthieu Idmtal

Excellent Concert met Maya Levy & Matthieu Idmtal UrsulinenconventEijsden 0434085838 Naar de website
Het duo Levy-Idmtal is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op podia in binnen- en buitenland. Violiste Maya Levy neemt je al na luttele seconden mee naar haar wereld. Ze betovert met haar tedere en kwetsbare spel en beschikt tegelijkertijd over een diepe en rijke klank. Pianist Matthieu Idmtal valt op door zijn poëtische interpretaties en grote fijngevoeligheid. Hun samenwerking resulteerde in vele internationale successen.

Ze kaapten eerste prijzen weg bij verschillende internationale concoursen en verzilverden uitnodigingen voor festivals in heel Europa. In 2016 verscheen hun eerste cd gewijd aan de integrale vioolsonates van Edvard Grieg, een opname die al snel bekroond werd met een 'Klara's Top 10' en lovende kritieken in de nationale en internationale pers. Maya Levy en Matthieu Idmtal zullen werken spelen van Mozart, Elgar, Beethoven en Szymanowski. Aanvang: 20.00 uur.

Entree: € 20,-/tot 27 jaar € 10,- (gratis koffie in de pauze en een drankje na afloop, vrij parkeren).

februari 23
Ursulinenconvent, Eijsden