Excellent Concert met Lars Vogt

Rijckholt Bezoek website

Excellent Concert met Lars Vogt

Excellent Concert met Lars Vogt Het Koetshuis Kasteel Rijckholt, Kasteelstraat 15Rijckholt 0434085838
Pianist Lars Vogt is één van de meest gevierde en veelzijdige musici van zijn generatie. Tijdens zijn indrukwekkende carrière was hij met regelmaat te gast bij prestigieuze orkesten als de Berliner en Wiener Philharmoniker, het Concertgebouworkest, de New York Philharmonic, de Boston Symphony en het City of Birmingham Symphony Orchestra. Daarbij werkte hij samen met klinkende namen als Claudio Abbado, Mariss Jansons, Sir Simon Rattle en Paavo Järvi. Tot zijn kamermuziekpartners behoren Christian en Tanja Tetzlaff, Ian Bostridge en Thomas Quasthoff.

Voor het label EMI nam Vogt meer dan dertig cd's op. Sinds enkele jaren is hij eveneens chef dirigent bij de Royal Northern Sinfonia. In 1998 richtte hij zijn eigen kamermuziekfestival 'Spannungen' op dat jaarlijks plaatsvindt in Heimbach (Duitsland). Ten slotte is hij de drijvende kracht achter het educatieve programma 'Rhapsody in School'. Op zijn programma staan werken van Janaček, Beethoven en Mussorgski. Aanvang: 15.00 uur.

Toegang € 32,-/tot 27 jaar € 22,- inclusief gratis koffie in de pauze en een drankje na afloop. Vrij parkeren.

februari 25
Het Koetshuis Kasteel Rijckholt, Kasteelstraat 15, Rijckholt