Excellent Concert met Konstantin Lifschitz

Rijckholt Bezoek website

Excellent Concert met Konstantin Lifschitz

Excellent Concert met Konstantin Lifschitz Koetshuis Kasteel Rijckholt, KasteelstraatRijckholt 0434085838
Als er één figuur uit de muziekgeschiedenis gezichtsbepalend is geweest voor de stad Leipzig, dan is het wel Johann Sebastian Bach. Hij was er cantor aan de beroemde Thomaskirche, een ambt dat hij ruim vijfentwintig jaar vervulde. Een hoogtepunt binnen zijn oeuvre vormen zonder twijfel zijn Goldbergvariaties. Konstantin Lifschitz heeft een lange relatie met het werk en nam het reeds twee keer op, de laatste keer in 2015. Hij wordt geprezen om zijn subtiele en kleurrijke spel.

Na zijn debuut op dertienjarige leeftijd speelde hij met orkesten als de Chicago Symphony Orchestra, de San Francisco Symphony, de New York Philharmonic, de Academy of Saint-Martin-in-the-Fields en het Konzerthausorchester Berlin. Als gepassioneerd kamermusicus werkt hij met grootheden als Gidon Kremer, Vadim Repin, Mischa Maisky, Mstislaw Rostropowitsch, Patricia Kopatchinskaja en Sol Gabetta. Aanvang: 15.00 uur.

Entree: € 30,-/tot 27 jaar € 20,- inclusief gratis koffie in de pauze en een drankje na afloop, vrij parkeren.

november 19
Koetshuis Kasteel Rijckholt, Kasteelstraat, Rijckholt