Excellent Concert met het Mosa Trio

Eijsden Bezoek website

Excellent Concert met het Mosa Trio

Excellent Concert met het Mosa Trio UrsulinenconventEijsden 0434085838 Naar de website
De internationale carrière van het Mosa Trio nam een vlucht na het winnen van prijzen op een groot aantal wedstrijden zoals het Concours International de Musique de Chambre de Lyon, het FNAPEC Concours européen Musique d’Ensemble, de International Orlando Competition, de ‘Supernova - the Future Sound of Classical Music’, het Concours International de Musique de Chambre d’Illzach en de Storioni Ensemblewedstrijd.

Sindsdien heeft het Mosa Trio in veel grote zalen van de Lage Landen gespeeld, waaronder het Concertgebouw Amsterdam, Muziekgebouw Eindhoven en BOZAR (Brussel). Daarnaast heeft het wereldwijd concerten gegeven in Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Luxemburg en China. In 2017 was het Mosa Trio ‘Ensemble en Résidence’ op het beroemde Festival International de Piano de La Roque d’Anthéron. Op het programma staan werken van onder anderen Mozart, Brahms en Fauré. Aanvang: 20.00 uur.

Entree: € 23,-/tot 27 jaar € 13,- inclusief gratis koffie in de pauze en een consumptie na afloop. Parkeren is gratis.

oktober 20
Ursulinenconvent, Eijsden