Excellent Concert met het Carducci Strijkkwartet

Eijsden Bezoek website

Excellent Concert met het Carducci Strijkkwartet

Excellent Concert met het Carducci Strijkkwartet Ursulinenconvent, Breusterstraat 27Eijsden 0434085838
Met het vierde optreden mag het Carducci Strijkkwartet zich rekenen tot de favorieten van de bezoekers van de Excellent concerten! De Engelse formatie geeft jaarlijks wereldwijd meer dan 90 concerten. The Washington Post beschreef hun spel als 'a deep and almost familial sense of unity in everything they played, full of life and vitality, extravagantly beautiful'. Het kwartet was te gast op prestigieuze podia als Wigmore Hall in Londen, Carnegie Hall in New York, John F. Kennedy Center in Washington D.C. en Tivoli in Kopenhagen.

Verder trad het op tijdens fameuze festivals als het Kuhmo Festival en het Cheltenham Music Festival. In 2015 voerde het kwartet de complete Strijkkwartetten van Shostakovich uit in Europa, Noord- en Zuid-Amerika. In 2016 verlegde het de focus naar het werk van Schubert. Dit uitmuntende én sympathieke kwartet mag men zeker niet missen! Op het programma staat werk van Beethoven, Shostakovich en Schumann (Pianokwintet). Aanvang: 20.00 uur.

Entree: € 24,-/tot 27 jaar € 14,- inclusief gratis koffie in de pauze en een drankje na afloop, vrij parkeren.

december 9
Ursulinenconvent, Breusterstraat 27, Eijsden