Excellent Concert met Beatrice Berrut

Eijsden Bezoek website

Excellent Concert met Beatrice Berrut

Excellent Concert met Beatrice Berrut UrsulinenconventEijsden 0434085838 Naar de website
Beatrice Berrut is door de internationale pers als een 'openbaring' gevierd, als een 'uitstekende pianiste wiens spel betovert met vele lagen van genialiteit en schoonheid.' (Irish Times). Zij is een graag geziene gast op podia als de Berlijnse Philharmonie, de Weense Musikverein, de Tonhalle Zürich, Wigmore Hall in Londen en Preston Bradley Hall in Chicago. De in 1985 in het Zwitserse kanton Wallis geboren pianiste werd al op zestienjarige leeftijd door Gidon Kremer uitgenodigd voor zijn festival in Basel.

Sindsdien werkt ze met eersterangs musici waaronder Shlomo Mintz en Itzhak Perlman en soleert ze met orkesten als de Dortmund Philharmoniker, Orchestra della Svizzera Italiana en Orchestre National des Pays de la Loire. Beatrice Berrut zal werken spelen van Wagner/Berrut, Mahler/Berrut, J.S. Bach/Busoni en Liszt. Aanvang: 15.00 uur.

Entree: € 25,-/tot 27 jaar € 15,- (gratis koffie in de pauze en een drankje na afloop, vrij parkeren).

februari 3
Ursulinenconvent, Eijsden