Euregionale Geschiedenismarkt

Kerkrade Bezoek website

Euregionale Geschiedenismarkt

Euregionale Geschiedenismarkt Abdij RolducKerkrade Naar de website
In de grensstreek Nederland, Duitsland en België zijn veel verenigingen actief met als doel het historisch en cultureel erfgoed van hun stad of gemeente te bewaren. Zij verrichten onderzoeken, zijn actief op genealogisch gebied en de resultaten hiervan worden regelmatig in diverse publicaties openbaar gemaakt.

Geschichtsverein Baesweiler en de Stichting Eurode 2000+ zouden graag de in het Euregionale grensgebied actieve verenigingen met hun omvangrijke historische werkterreinen en kennis in een gezamenlijke activiteit voor het publiek toegankelijk willen maken. Doelstelling van deze activiteit is het voorstellen van projecten, het tentoonstellen van publicaties, het uitwisselen van informatie en onderling contacten leggen. Aanvang: 11:00 uur.

Entree: gratis. Geen aanmeldingsplicht voor publiek.

april 7
Abdij Rolduc, Kerkrade