Ellen Ten Damme (reprise) - Paris, Berlin

Ellen Ten Damme (reprise) - Paris, Berlin

Kerkrade Bezoek website

Ellen Ten Damme (reprise) - Paris, Berlin

Ellen Ten Damme (reprise) - Paris, Berlin Parkstad Limburg Theaters Kerkrade, Theaterplein 30Kerkrade 0455716607 Naar de website
En zingen en dansen doet Ellen. Met de geweldige muziek uit de jaren 20, waarin Parijs en Berlijn voorop liepen. Maar natuurlijk ook met de muziek uit de jaren 40 en 50 en de muziek van vandaag de dag. Denk aan de nostalgie van Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill, of aan grootse artiesten als Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich. Maar ook aan Rammstein of Stromae. Samen met haar achtkoppige superband The Magpies raast Ellen ten Damme door een eeuw Europa.

Zelf heeft ze in de halve eeuw dat ze hier al rondloopt al veel mogen meemaken. Amoureuze avonturen of juist niet, toch vraagt zij zich vrolijk af: 'Kan ik er iets aan doen, dat alles naar de klote gaat? Nee! Dus laten we dansen en zingen. De liefde en het leven vieren, nu!' Geniet van de altijd bijzondere Nederlandse alleskunner Ellen ten Damme en haar fantastische orkest! Met plezier brengen zij hun muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw terug in Theater Heerlen.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 32,-, Rang 1: € 28,-, Rang 2: € 25,-, Rang 3: € 18,-.

Data
2018
december 13
Contact
Parkstad Limburg Theaters Kerkrade, Theaterplein 30, Kerkrade
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website