Eindejaarstocht Wandelvereniging Vilt

Berg en Terblijt Bezoek website

Eindejaarstocht Wandelvereniging Vilt

Eindejaarstocht Wandelvereniging Vilt Café Zaal 't Vöske, Grote Straat 8Berg en Terblijt 0654626946 Naar de website
Veel mensen zijn tussen Kerst en Nieuwjaar vrij en dat is dan ook een mooie gelegenheid om naar buiten te gaan en lekker het jaar uit te stappen door het 5-sterren heuvellandschap. Even lekker ontspannen in de buitenlucht om de ingenomen calorieën tijdens de kerstdagen te verwerken. Deze laatste wandeling van Wandelvereniging Vilt in het oude jaar is een aardige gelegenheid om wandelvrienden te ontmoeten en het jaar uit te luiden.

De afstanden zijn ook deze keer 8, 14 en 21 kilometer. Daarnaast vindt er tijdens de Eindejaarstocht weer de (2e) speciale jeugdwandeling plaats: de Sneeuwballentocht van 8 kilometer. De 8 kilometer wandelaars lopen een mooie route in de omgeving van Berg. Bij de 14 kilometer route wandelen de wandelaars naar Bemelen en Cadier en Keer en dan over het Plateau van Margraten naar ’t Rooth en via Terblijt weer terug naar Berg. Bij ’t Keerhoes in Cadier en Keer zal een pauze ingelast worden.

De 21 kilometer lopers maken vanuit ’t Keerhoes een extra lus door de Dorregrubbe en terug. Bij de finish zijn weer zelfgebakken wafels met warme kersen en slagroom verkrijgbaar.

Inschrijfgeld: € 2,50.

december 29
Café Zaal 't Vöske, Grote Straat 8, Berg en Terblijt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen