Eindejaarstocht wandelvereniging Vilt

Meerssen Bezoek website

Eindejaarstocht wandelvereniging Vilt

Eindejaarstocht wandelvereniging Vilt Gemeenschapshuis De Stip, Past. Dominicus Hexstraat 10Meerssen 0654626946
Op woensdag 27 december organiseert Wandelvereniging Vilt weer zijn traditionele eindejaarstocht. Veel mensen zijn tussen kerst en nieuwjaar vrij en dat is dan ook een mooie gelegenheid om naar buiten te gaan en lekker het jaar uit te stappen in een schitterend natuurgebied. Even lekker ontspannen in de buitenlucht om de ingenomen calorieën tijdens de kerstdagen te verwerken.

Deze laatste wandeling van Wandelvereniging Vilt in het oude jaar is een aardige gelegenheid om wandelvrienden te ontmoeten en het jaar uit te luiden. De afstanden zijn ook deze keer 8, 14 en 21 kilometer. Daarnaast is er ook tijdens de eindejaarstocht voor het eerst een speciale jeugdwandeling (4 en 8 kilometer): de Sneeuwballentocht.

december 27
Gemeenschapshuis De Stip, Past. Dominicus Hexstraat 10, Meerssen

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen