Doe Maar met clubtour ‘Er verandert NIX’

Kerkrade Bezoek website

Doe Maar met clubtour ‘Er verandert NIX’

Doe Maar met clubtour ‘Er verandert NIX’ RodahalKerkrade Naar de website
Dit jaar bestaat Doe Maar 40 jaar. Om dat te vieren gaat de band onder de titel ‘Er verandert NIX’ op een uitgebreide clubtour. De tournee brengt de band op zaterdag 17 november naar de Rodahal in Kerkrade. De tournee start op 3 oktober in Hedon Zwolle en doet vervolgens Haarlem, Brussel, Nijmegen, Tilburg, Groningen, Utrecht, Antwerpen, Eindhoven, Kerkrade, Den Haag en Enschede aan. De tour wordt op 30 november afgesloten in Carré in Amsterdam.

'We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs 40 jaar later weer aan te doen', aldus Henny Vrienten. Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De bom, 1 Nacht Alleen en Pa. Ernst Jansz:

'Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als De bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt'. Aanvang: 20.30 uur. Zaal open: 19.00 uur.

De kaarten kosten € 49,-  exclusief servicekosten, er zijn alleen staanplaatsen beschikbaar. De kaartverkoop start op 2 maart om 10.00 uur via Ticketmaster en de bekende Limburgse verkoopadressen.

november 17
Rodahal, Kerkrade