De Jokkebrokker 6+ - Maas Theater en Dans en Wat we Doen

De Jokkebrokker 6+ - Maas Theater en Dans en Wat we Doen

Heerlen Bezoek website

De Jokkebrokker 6+ - Maas Theater en Dans en Wat we Doen

De Jokkebrokker 6+ - Maas Theater en Dans en Wat we Doen Parkstad Limburg Theaters (LIMBURGzaal), Burgemeester van Grunsvenplein 145Heerlen 0455716607 Naar de website
Met De jokkebrokker brengen Maas Theater en Dans & Wat We Doen een voorstelling over hoe de waarheid werkt. Kinderen én volwassenen worden getest op hoe goed zij een leugen herkennen. En wie liegt zo goed, dat hij de waarheid spreekt? Monsieur Fantastique Liegenie is een goochelaar. Maar de laatste tijd begint hij langzaam te geloven dat hij écht kan toveren. De baas vindt het fantastisch. Met zo’n artiest kan zij heel rijk worden.

Maar de dochter van Liegenie wil dat haar vader haar de waarheid vertelt over hoe dat goochelen van hem werkt. Kan hij dat wel? De Jokkebrokker is het eerste werk dat Floris van Delft maakte voor kinderen bij Maas in coproductie met zijn eigen gezelschap Wat We Doen. Rond hun zesde beginnen kinderen het onderscheid tussen fantasie en werkelijkheid door te krijgen, en dus ook het begrip liegen ontdekken.

Overzicht

Prijs

Rang 1: € 12,50.

Data
2018
december 30
Contact
Parkstad Limburg Theaters (LIMBURGzaal), Burgemeester van Grunsvenplein 145, Heerlen
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website