De HRT Nationale Wandeldag

Amstenrade Bezoek website

De HRT Nationale Wandeldag

De HRT Nationale Wandeldag KasteelAmstenrade
Op zondag 24 september wordt de 4e editie georganiseerd van het landelijke wandelevenement De HRT Nationale Wandeldag. Traditioneel op de laatste zondag van september wandelen duizenden deelnemers, jong en oud, door de mooiste delen van Nederland. Dit jaar zijn er twee startpunten: Limburg en Brabant. In Limburg wordt bij het prachtige Kasteel Amstenrade gestart. Deelname is gratis. De HRT Nationale Wandeldag biedt prachtige wandelroutes van 5 tot 25 kilometer aan.

In Limburg wordt er gestart vanaf Kasteel Amstenrade te Amstenrade. Wandelend worden deelnemers meegenomen langs kastelen, molens en verscholen juweeltjes die de nieuwe fusiegemeente Beekdaelen te bieden heeft. Naast de wandelroutes is er ook gelegenheid om Kasteel Amstenrade te bezichtigen, tegen een kleine vergoeding. Er kan gestart worden op zondag 24 september tussen 10.00 en 15.00 uur. Binnenkomst is mogelijk tot 18.00 uur. Info en aanmelden: via de website.

Overzicht

Data
2017
september 24
Contact
Kasteel, Amstenrade

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden