De Gouden Jaren - Cor Bakker, Danny Malando e.a.

De Gouden Jaren - Cor Bakker, Danny Malando e.a.

Kerkrade Bezoek website

De Gouden Jaren - Cor Bakker, Danny Malando e.a.

De Gouden Jaren - Cor Bakker, Danny Malando e.a. Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade, Theaterplein 30Kerkrade 0455716607 Naar de website
De muzikale theatervoorstelling De Gouden Jaren neemt je mee terug naar de tijd die niet eens zo heel ver achter iedereen ligt maar toch een eeuwigheid geleden lijkt. Aan de hand van historische beelden uit het Polygoon Bioscoopjournaal, verhalen en de mooiste liedjes uit de jaren ’45 tot ’70 halen Cor Bakker en zijn orkest en Jacques Klöters herinneringen op uit je jeugd en die van je ouders en grootouders. Knikkeren en touwtje springen op straat, de radioprogramma’s Ochtendgymnastiek met Ab Goubit en Kleutertje luister. IJsbloemen op de ruiten en de stoffige kolenkachel.

Swiebertje en Malle Pietje waren de helden en na De Fabeltjeskrant kropen de kinderen onder de wol. Er is veel veranderd sinds De Gouden Jaren en je was daarbij! Voor degenen die in deze periode geboren zijn is deze muzikale theatervoorstelling een feest der herkenning. Voor de jongere generatie is het een vermakelijke manier om meer te weten te komen over het dagelijks leven van vroeger. Toen geluk nog heel gewoon was.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 32,-, Rang 1: € 28,-, Rang 2: € 24,50, Rang 3: € 15,50.

Data
2019
maart 30
Contact
Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade, Theaterplein 30, Kerkrade
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website