Dé provinciale popwedstrijd: Nu of Nooit!

Vaals Bezoek website

Dé provinciale popwedstrijd: Nu of Nooit!

Dé provinciale popwedstrijd: Nu of Nooit! Voorrondes in diverse podia in Venlo, Weert, Roermond, Heerlen, MaastrichtVaals
Vanaf vrijdag 13 oktober organiseert Stichting Popmuziek Limburg (SPL) zes voorrondes van de jaarlijks terugkerende provinciale popwedstrijd Nu of Nooit. Dertig popacts, verspreid over zes Limburgse poppodia in de gemeenten Roermond, Heerlen, Venlo, Maastricht, Weert en Vaals, strijden hierbij om een plek in de provinciale finale op zaterdag 9 december 2017 in poppodium Volt te Sittard.

Nieuw dit jaar is dat de deelnemers voorafgaand aan de voorrondes intensief worden gecoacht. Dit gebeurt tijdens twee coachingsdagen op zondag 17 september in Poppodium Grenswerk te Venlo en op zondag 24 september in de ECI Cultuurfabriek te Roermond.

Voorrondes
De zes voorrondes van Nu of Nooit 2017 vinden plaats in zes verschillende podia verdeeld over de gehele Provincie Limburg. Per avond treden er vijf geselecteerde acts op. Deuren open: 20.00 uur. Aanvang: 21.00 uur. Tickets kosten € 7,- (inclusief servicekosten) per voorronde en zijn verkrijgbaar via de websites van de podia.

Voorronde 1: vrijdag 13 oktober in Fraiche te Vaals.
Voorronde 2: zaterdag 14 oktober in Grenswerk te Venlo.
Voorronde 3: vrijdag 20 oktober in De Bosuil te Weert.
Voorronde 4: zaterdag 21 oktober in de Azijnfabriek te Roermond.
Voorronde 5: vrijdag 27 oktober in de Nieuwe Nor te Heerlen.
Voorronde 6: zaterdag 28 oktober in de Muziekgieterij te Maastricht.
Finale: zaterdag 9 december in poppodium Volt te Sittard.

Data 13-10-2017 t/m 9-12-2017
Voorrondes in diverse podia in Venlo, Weert, Roermond, Heerlen, Maastricht, Vaals