Culturele middag met Monique Quint, lezing en Math Dirks

Vaals Bestel tickets

Culturele middag met Monique Quint, lezing en Math Dirks

Culturele middag met Monique Quint, lezing en Math Dirks De KopermolenVaals
Themalezing: hoe Limburg als provincie werd toegevoegd aan Nederland door Monique Quint-Maagdenberg, historicus. De geschiedenis van de gebieden die in de 19e eeuw werden samengevoegd tot een Nederlandse provincie Limburg. Het verhaal is een onderdeel van de Europese geschiedenis met het zwaartepunt in de jaren die volgde op de Napoleontische periode. Bij haar verhaal gebruikt zij historisch kaartmateriaal ter verduidelijking. Tijd: 14.30-15.45 uur.

Concert met Nederlandse kleinkunstliederen door Math Dirks, bariton en Harrie Herfst, piano.
De laatste tijd heeft Math Dirks zich volledig toegelegd op de vertolking van het Nederlandse luisterlied en verzorgt diverse programma's met dit repertoire. Speciale aandacht hebben daarbij de liederen van Toon Hermans. Tijdens dit concert kun je genieten van prachtige kleinkunstliedjes van Nederlandse bodem, onder andere van Toon Hermans, Wim Sonneveld en Frans Halsema. Tijd: 16.00-17.00 uur.

De entree is bedoeld voor de kosten van de musici en de exploitatie.

april 28
De Kopermolen, Vaals

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl