Concertvoorstelling met de Postmen

Sittard Bezoek website

Concertvoorstelling met de Postmen

Concertvoorstelling met de Postmen Poppodium VoltSittard 0464007353 Naar de website
In 2018 bestaat de Postmen sound 20 jaar. Dat wordt gevierd met de release van Stotijn’s eerste muziek project sinds 7 jaar, genaamd Love Me or Love Me Not. Het is een verhaal over the dark side en balans van 'love in life, family and business'. Postmen kwam aan het eind van de jaren negentig uit met de succesvolle plaat Documents, waar een golf van grote hits uit voort kwamen. Documents was de eerste hiphop/reggae plaat die een platina status in Nederland wist te behalen op basis van de singles ‘Cocktail’, ‘Crisis’ en ‘U Wait’. De Postmen sound domineerde de hitlijsten en Documents werd een cultureel fenomeen.

Voorverkoop: € 15,-, kassa: € 16,50.

december 22
Poppodium Volt, Sittard