Concertvoorstelling 'De harp met de engel'

Simpelveld Bezoek website

Concertvoorstelling 'De harp met de engel'

Concertvoorstelling 'De harp met de engel' Theater De Klimboom, Dr. Ottenstraat 46Simpelveld 0525631368 Naar de website
Harpiste Regina Ederveen bespeelt in dit concert haar bijzondere Érard dubbelpedaalharp. Deze harp werd in 1819 gemaakt en verkocht aan Miss Broadwood, de dochter van een bekende pianobouwer uit die tijd in Londen. De 'one of a kind' harp is schitterend gedecoreerd en heeft een unieke doorleefde klank. Regina omlijst het concert met korte en humorvolle inleidingen over de harp, over de muziek en de componisten uit de tijd van de vroege dubbelpedaalharp.

Pierre Érard was verliefd op Miss Broadwood en bouwde daarom deze harp. Maar resulteerde het in een huwelijk? Met dit concert wordt de 200e verjaardag van deze harp gevierd. Een concertvoorstelling die boeit van A tot Z. Aanvang: 14.30 uur.

Entree: € 10,-. Ook is het mogelijk om een Theaterdiner te reserveren voor een totaalprijs van € 30,- (inclusief concert) via info@puurweijersenweijers.nl of 0655954525.

januari 20
Theater De Klimboom, Dr. Ottenstraat 46, Simpelveld