Concertvoorstelling 'And what to live for?'

Beek Bezoek website

Concertvoorstelling 'And what to live for?'

Concertvoorstelling 'And what to live for?' Protestants kerkjeBeek 0433643743 Naar de website
Vocaal ensemble Cantori la Vera uit Beek onder leiding van Alice Hendriks met Vincent Kusters (bariton en piano) verzorgen het concert And what to live for? De titel van het concert is afkomstig uit ‘This World’ uit Candide van Leonard Bernstein: ‘What to live for, but to die?’ Leven mensen alleen maar, om uiteindelijk te sterven? Veel componisten en tekstdichters hebben geprobeerd een antwoord te vinden op deze vraag.

Dit concert is gewijd aan muziek en tekst met een verbindend karakter: tussen mens en natuur, leven en dood en tussen mensen van verschillend ras en kleur. Het repertoire komt uit verschillende stijlperioden. Ondanks natuurrampen, rassenhaat, eenzaamheid, oorlogen: steeds klinkt er muziek en gaan mens en natuur weer (wee)moedig voorwaarts.

Entree: € 12,50.

november 18