Concert 'Op Reis'

Vaals Bezoek website

Concert 'Op Reis'

Concert 'Op Reis' KopermolenVaals 0433064668 Naar de website
Het concert met het thema 'Op Reis' is een mengeling van gezamenlijk en afzonderlijk optreden van de 2 koren en het ensemble van de Koninklijke Harmonie. Het belooft een ware muzikale traktatie te worden, laat je maar verrassen. Het Vocaal Ensemble Donna Voce is een eigentijds koor dat uit 24 dames bestaat. Op muzikaal gebied heeft het koor zich ontplooid tot een ensemble met een repertoire op kerkelijk en wereldlijk gebied. Het ensemble staat onder leiding van dirigent Hans Geerkens. De muzikale begeleiding is in handen van Hisae Kuijpers.

Na samenwerking van het Kerkelijk Zangkoor Sint Jozef (mannen) en het Dameskoor Sint Jozef werd het Gemengd koor Sint Jozef Vaals in 1960 opgericht. Het koor kent een rijke geschiedenis en heeft zich op muzikaal gebied steeds verder ontwikkeld. Daar waar het accent eerst op het kerkelijk repertoire lag, heeft gedurende de laatste jaren een verschuiving plaatsgevonden naar een wereldlijk repertoire. Het koor staat onder leiding van dirigent Ger Snacker.

mei 18
Kopermolen, Vaals