Concertvoorstelling door het Delta Pianotrio

Vaals Bezoek website

Concertvoorstelling door het Delta Pianotrio

Concertvoorstelling door het Delta Pianotrio De Kopermolen Vaals, Von Clermontplein 11Vaals 0433064668 Naar de website
Het avontuur van het Delta pianotrio begon in de herfst van 2013. Hoewel alle drie uit Nederland afkomstig, leerden de leden elkaar pas in Salzburg kennen. Na een Hollands avondje pannenkoeken bakken, werd besloten om samen wat pianotrio’s te leren en lessen te nemen bij Wolfgang Redik (Wiener Klaviertrio) en Rainer Schmidt (Hagen Kwartet). Dat dit een goede beslissing was, bleek al snel want bij een internationaal concours in Vilnius, Litouwen werd gelijk de eerste prijs gewonnen. Maar er was nog iets veel belangrijkers.

Daar ontdekte het Delta pianotrio hoe leuk het was om samen te reizen en muziek te maken. Het Delta pianotrio deelde dezelfde blijdschap bij het ontdekken van een vegetarisch restaurant en het vergelijkbare gevoel voor humor bracht het Delta pianotrio vanwege oncontroleerbare lachbuien tijdens verschillende officiële gelegenheden in de problemen. Deze informatie lijkt wellicht niet zo relevant, maar in kamermuziek zijn dit soort kleinigheden en wederzijds begrip erg belangrijk.

Entree: € 12,-.

maart 9