Concert Guido`s Orchestra

Kerkrade Bezoek website

Concert Guido`s Orchestra

Concert Guido`s Orchestra MarktKerkrade Naar de website
In samenwerking met de Gemeente Kerkrade zal Maestro Guido Dieteren met zijn orkest op 21 juli wederom neerstrijken op de fraaie Markt van Kerkrade.

Het concert zal op zaterdag 21 juli zal, geheel conform het handelsmerk van het orkest, een afwisselende mix worden van pop en klassiek. Of zoals de immer enthousiaste orkestleider Guido Dieteren het omschrijft: Een eigentijdse moderne pop meets classic versie van de bekende Engelse Night of the Proms. Er zal dus veel ruimte zijn voor bekende, swingende melodieën, afgewisseld met romantische ballads van zangeres Wendy Kokkelkoren en een flinke dosis humor. De Duitse bekende Vocalisten van VoXXclub en de jonge succesvolle DJ Kim Kaey zijn als eerste gasten gecommuniceerd.

Review van Dagblad de Limburger n.a.v. het concert in 2016: 'Er is een typisch Duitse term die zich in dit verband opdringt: Gründlichkeit. Want Dieteren heeft het deze avond piekfijn op orde. Zijn show staat als een huis en verveelt nergens. Dat is ook te danken aan zijn speelplezier, de ambiance op het plein en omliggende terrasjes, de vele jurken die Dieterens eega en sopraansoliste Wendy Kokkelkoren uit de kast heeft getrokken en het vuur en de confetti aan het eind van het concert'.

Overzicht

Prijs

Kaarten via de website verkrijgbaar.

Data
2018
juli 21
Contact
Markt, Kerkrade

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website