Concert door het Blazerensemble Helicon

Vaals Bezoek website Bestel tickets

Concert door het Blazerensemble Helicon

Concert door het Blazerensemble Helicon De KopermolenVaals 043-3604668 Naar de website

Blazersensemble Helicon werd opgericht in 1981 op het Conservatorium van Maastricht. Het ensemble werd gesticht als een dubbel blaaskwintet en het repertoire strekt zich uit van de klassieke en vroeg romantische “Harmoniemuziek” tot en met de 21e eeuw.  De leden van het ensemble zijn afkomstig uit Limburg en werkzaam als orkestmusicus of muziekdocent, of zijn nog bezig met hun studie bachelor of master aan de diverse conservatoria.”

Voor dit concert is gekozen voor een zeer gevarieerd programma;  speelse muziek van Jean Francaix, betoverende Slavische melodieën van Enescu en Dvorak, dromerige klanken van Elgar en Ravel en niet te vergeten de première van onze eigen composer in residence,  André Stolwijk.

Alle reden om te komen luisteren dus!"

januari 19
De Kopermolen, Vaals

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl