Concert door Eric Reddet en Abigail Richards

Vaals Bezoek website Bestel tickets

Concert door Eric Reddet en Abigail Richards

Concert door Eric Reddet en Abigail Richards De KopermolenVaals 0433604668 Naar de website
‘Sole e amore’, is een programma vol warmte en licht tijdens de koude Februari dagen. Dit programma neemt je mee naar Zuid-Europa met verhalen uit het dagelijkse leven: passie, rouw, dromen, nostalgie, en dat allemaal onder de zon van Italië en Spanje.

Eric Reddet is een lyrisch tenor uit Frankrijk, woonachtig en werkzaam in Nederland. De laatste jaren heeft Eric meer dan 300 concerten gegeven als solist met het Johann Strauss Orkest en André Rieu.

Eric is een gepassioneerd liedzanger en geeft vaak huiskamerconcerten in Zuid-Limburg, samen met zijn vrouw en pianiste Abigail. Tevens is hij betrokken als mede-oprichter van de vocale kamermuziekprogramma’s ‘The Macaron Project’.

De Britse pianiste Abigail Richards vestigde zich in 2002 in Nederland, waar zij actief is als liedbegeleidster. Abigail begon al op jonge leeftijd met pianolessen. Zij studeerde aan de Royal Northern College of Music en aan de Universiteit van Manchester. In Nederland heeft zij haar Masteropleiding afgesloten.

februari 24
De Kopermolen, Vaals

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl