Co-Laboration - schrit_tmacher GENERATION 2

Kerkrade Bezoek website

Co-Laboration - schrit_tmacher GENERATION 2

Co-Laboration - schrit_tmacher GENERATION 2 Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade, Theaterplein 30Kerkrade 0455716607 Naar de website
'Co-Laboration' wordt elk jaar speciaal gerealiseerd voor het jongerenprogramma GENERATION2 van het schrit_tmacher Festival. Een voorstelling gemaakt met jonge danstalenten uit Nederland en Duitsland, die tijdens het festival in beide landen in première gaat. Voor deze 4de editie gaat choreograaf Lin Verleger aan de slag met amateurdansers uit Nederland en Duitsland. Hij presenteert Uncanny Valley waarin een groep jonge mensen zich verdiept zich in de impact van de digitalisering op de wereld.

Daarnaast is werk te zien van choreografe Mami Izumi en Roshanak Morrowatian. Izumi gaat aan de slag met dansers van de urban dansschool HFC en presenteert FUKAN – Bird’s eye. Morrowatian maakt met dansers van ArtEZ Vooropleiding Dans in Venlo Sweet Surrender, een duet over knielen. Uncanny Valley Choreografie: Lin Verleger. Physical Rythm/Body Percussion: Jimi Renfro. Komposition/compositie: Marie-Christin Sommer. Dramaturgische Begleitung/dramaturgische begeleiding: Yvonne Eibig.

Rang 1: € 7,50.

maart 24