Chris Hinze - Tibet, on the Roof of the World

Sittard Bezoek website

Chris Hinze - Tibet, on the Roof of the World

Chris Hinze - Tibet, on the Roof of the World Schouwburg De DomijnenSittard 0885995504 Naar de website
Fascinerende combinatie van muziek en beeld. Op zijn lange reizen door Tibet verzamelde Chris niet alleen fantastische muziek, maar ook prachtig beeldmateriaal. Gefascineerd door de kloosters, de monniken met hun gezangen, de Dalai Lama, de Karmapa of Lama Zopa en de Tibetaanse bevolking hield hij in 2006 zijn eerste Visual Concert voor uitverkochte zalen. Nieuwe reizen naar Tibet In 2018 komt Chris Hinze met Tibet – on the Roof of the World.

Met enkele nieuwe composities en prachtig videowerk van zijn laatste drie reizen naar Tibet neemt dit multimedia solo-concert je mee naar de onbekende en fascinerende wereld van de Tibetanen, hun kloostergemeenschappen en hun leven te midden van de alles overweldigende natuur. Waan je op reis Op een groot scherm worden adembenemende videobeelden in combinatie met wonderschone Tibetaanse klanken, inventief en virtuoos fluitspel op diverse fluiten vertolkt, collages en persoonlijke verhalen, ingenieus samengesmeed tot een boeiend schouwspel.

Entree: € 20,-.

april 24