Charles Dickens: A Christmas Carol in het dialect

Partij Bezoek website

Charles Dickens: A Christmas Carol in het dialect

Charles Dickens: A Christmas Carol in het dialect A ge WienhoesPartij 0681459081
Zangkoor St. Gregorius Vijlen, het Mechels Vocaal Ensemble en dirigent Jos Beckers, hebben bedacht om het prachtige Kerstverhaal 'A Christmas Carol' opnieuw leven in te blazen en dat in het dialect gesproken en gezongen. In Vijlen is nog spontaan een kinderkoor gevormd voor de belangrijke kinderstemmen. 'A Christmas Carol' gaat over de oude vrek, Ebenezer Scrooge, een verbitterde zakenman die niet van kerstmis houdt. Alles is gericht op geld en nog meer geld.

Als hij op kerstavond wil gaan slapen, verschijnt hem de geest van zijn overleden partner, Marley. Die waarschuwt, dat hij na zijn dood kettingen zal moeten dragen voor alle slechte dingen die hij heeft gedaan. Marley zegt, dat er nog drie geesten zullen verschijnen, die van het Verleden, het Heden en de Toekomst. De Geesten maken met Scrooge een reis door de tijd. Hij ziet hoe hij was, hoe hij nu is en wat hem nog te wachten staat. Hij staat bij zijn eigen graf en de zieke kleine Timmy. Scrooge weet dat zijn leven anders moet! Aanvang: 20.00 uur.

Entree: € 5,-.

december 15