Castle Fair Kasteel Eijsden

Eijsden Bezoek website

Castle Fair Kasteel Eijsden

Castle Fair Kasteel Eijsden Kasteel Eijsden, Graaf de Geloeslaan 8Eijsden 0652381121 Naar de website
De prachtige tuinen van kasteel Eijsden vormen het sprookjesachtige decor voor de Castle Fair die garant staat voor een sfeervolle ambiance en allure waarin kunst, muziek en een hapje en drankje een belangrijke rol spelen. Kortom lekker struinen langs de vele standjes op het voorplein en in de tuinen van het monumentale Kasteel Eijsden en genieten van een ontspannend moment!

Vanaf 11.00 uur kunnen bezoekers van kunst in vele vormen genieten. Een groot aantal lokale en regionale professionele kunstenaars zullen hun mooiste creaties tentoonstellen in de tuinen van Kasteel Eijsden. Om de bezoekers te laten wegdromen in een onvergetelijk moment is er een speciale bier- en wijnbar geopend.

Eveneens kunnen bezoekers tijdens de Castle Fair van culinaire versnaperingen genieten. Om het geheel een feestelijk tintje te geven zijn er bijzondere muzikanten live te beluisteren. De Castle Fair is gratis te bezoeken. Parkeergelegenheid voor auto's en fietsen is in ruime mate aanwezig in de Graaf de Geloeslaan te Eijsden.

Overzicht

Data
2018
augustus 19
Contact
Kasteel Eijsden, Graaf de Geloeslaan 8, Eijsden
0652381121

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website