Buurman & Buurman - A JE TO!

Kerkrade Bezoek website

Buurman & Buurman - A JE TO!

Buurman & Buurman - A JE TO! Parkstad Limburg Theaters (Theater Kerkrade), Theaterplein 30Kerkrade 0455716607 Naar de website
Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop! Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan!

Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…? Theaterparadijs *** Een grappige, dubbelzinnige en vernuftig vormgegeven familievoorstelling. Naast de klassiekers, die altijd op de lachspieren van kinderen werken, zijn er ook wat grapjes waarbij het kwartje twee kanten op kan vallen. En dat is ook leuk voor de ouders.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 21,-, Rang 1: € 18,-, Rang 2: € 16,-, Rang 3: € 14,-.

Data
2018
april 21
Contact
Parkstad Limburg Theaters (Theater Kerkrade), Theaterplein 30, Kerkrade
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website