Brunssum, kerst vier je samen

Brunssum Bezoek website

Brunssum, kerst vier je samen

Brunssum, kerst vier je samen LindepleinBrunssum 0455278555
'Kerst vier je samen is een kerstevenement voor jong en oud'.  Bovendien is er livemuziek en zullen lokale verenigingen en muziekgezelschappen voor zang- en dansoptredens zorgen. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten en zijn er traditioneel warme chocomel, glühwein en verschillende hapjes te krijgen.

De opening op vrijdag begint spectaculair met Qmusic the Party, waarbij Q-dj's Jules en Martijn vanaf 18.00 uur voor een geweldige avond zorgen. Het foute uur kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Op zaterdag is de Winterlicht Wandeling één van de hoogtepunten. Bezoekers kunnen meewandelen tijdens de winterlicht wandeling met muziek en wintersprookjes acts, deze start om 16.00 uur. Met het eigen gemaakte lampje kunnen bezoekers meewandelen door de Kerkstraat, over het Lindeplein en door het Vijverpark. De zondag begint met verschillende optredens en om 15.00 uur start de Santarun. Hierna zal showband 'Session' het evenement spetterend afsluiten.

Raadpleeg de Facebook website voor meer informatie betreffende het gehele programma.

Overzicht

Data 14-12-2017 t/m 16-12-2017
Contact
Lindeplein, Brunssum
0455278555

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden