Bokkerieje

Maaseik (België) Bezoek website

Bokkerieje

Bokkerieje Diverse locatiesMaaseik (België) Naar de website
Dit jaar bestaat Bokkerieje 28 jaar! De organisatie heet iedereen van harte welkom tijdens één van de gezelligste fietsevenementen in Belgisch- en Nederlands Limburg. Proef van de gezellige sfeer, van de natuur en de buitenlucht. Wist u dat uw deelnamebedrag geheel ten goede komt aan de diverse goede doelen? En het leuke is dat u dit jaar zelf beslist welk goed doel uw € 4,- in ontvangst mag nemen. Bij inschrijving kunt u dit namelijk zelf aangeven! Goed geregeld toch?

Tijdens de bijzondere en bewegwijzerde fietstochten ontdekken deelnemers mooie dorpjes, wetenswaardigheden, monumenten en een prachtig natuurlandschap, terwijl men in het spoor van de befaamde Bokkenrijders fietst. Deelnemers hebben volop keuze uit de verschillende fietsroutes die aangeboden worden. Bovendien staan langs de routes gezellige Bokkenstallen opgesteld waar de deelnemers zich kunnen inschrijven of waar even tijd voor een pauze is. Natuurlijk staat een verkoelend streekbiertje of een plaatselijk gerecht klaar. En… de muzikale omlijsting zorgt voor de rest.

Onderweg kunnen de deelnemers tevens een bezoekje brengen aan diverse bezienswaardigheden. Geniet tussendoor van het gezelschap, de dranken, hapjes en streekproducten op de start- en stopplaatsen, waar telkens animatie is voorzien voor elke leeftijd. Klim op het zadel en fiets mee voor de goede doelen door het groene Maasland in Belgisch Limburg en Nederlands Limburg. Geniet en beleef Bokkerieje 2018! Dit jaar nemen er zeven Bokkenstallen deel:
  • Maaseik, Grote Markt.
  • Opitter, Opitterkiezel - Park Itterdal.
  • Opoeteren.
  • Stokkem, Maasstraat - Zaal Astrid.
  • Limbricht, Kasteel Limbricht.
  • Opglabbeek.
  • Ruytrock.

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Data
2018
mei 27
Contact
Diverse locaties, Maaseik (België)

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website