Bloesem2daagse Wandelvereniging Vilt

Sint-Geertruid Bezoek website

Bloesem2daagse Wandelvereniging Vilt

Bloesem2daagse Wandelvereniging Vilt Fanfarezaal St-Gertrudis, Dorpsstraat 29 Sint-Geertruid 0654626946 Naar de website
Op zaterdag 27 en zondag 28 april wordt door Wandelvereniging Vilt voor de 8e keer het traditionele wandelweekend door de Zuid-Limburgse bloesemwereld georganiseerd. Na de zeer grote opkomst in 2018 verwacht de organisatie weer enkele duizenden wandelaars bij hopelijk mooi weer en veel bloesem. De afstanden zijn zoals gebruikelijk: 8, 14, 21, 28 en 42 kilometer.

Op beide dagen wordt de 8 kilometer ingericht als jeugd- en gezinswandeling met daarin op zondag diverse traditionele educatieve elementen en Oud-Hollandse spellen en de derde BOEM-tocht voor de jeugd van 6-14 jaar. Daaraan namen vorig jaar circa 200 kinderen met hun begeleiders deel.

De start vindt dit jaar plaats vanaf Fanfarezaal St-Gertrudis In Sint Geertruid. Van daaruit wordt elke dag in verschillende richtingen aan de diverse routes langs de bloesem begonnen. Ook de rolstoelers van Sevagram zullen onder de bezielende leiding van de ANWB-vrijwilligers met droog weer over hun mooie route rollen. Voor veel senioren de dag van hun leven.

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Data 27-4-2019 t/m 28-4-2019
Fanfarezaal St-Gertrudis, Dorpsstraat 29 , Sint-Geertruid

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen