Blackgospel kerstconcert Wittevrouwenveld

Maastricht Bezoek website

Blackgospel kerstconcert Wittevrouwenveld

Blackgospel kerstconcert Wittevrouwenveld Lourdeskerk, VoltastraatMaastricht Naar de website
Het Manus van Alles festival presenteert op zondag 16 december in Maastricht de 12e editie van Blackgospel Wittevrouwenveld. Dit jaar geeft de populaire gospelgroep ABC Gospel & Soul Choir uit Amsterdam een hartverwarmend kerstconcert met bekende klassiekers en eigentijds repertoire. Het concert vindt plaats om 15.00 uur in de Lourdeskerk te Maastricht. De toegang is gratis.

De met grootse talenten gezegende leden van het ABC Gospel& Soul Choir hebben met de groten der aarde gezongen, waaronder de 3 J’s, Berget Lewis, Brandon Delagraentiss, Guus Meeuwis, Leela James, Michelle David, Shirma Rouse, Solomon Burke en Tania Kross. Clover Jean heeft voor Archbishop Desmond Tutu gezongen.

december 16
Lourdeskerk, Voltastraat, Maastricht