Wittem Bezoek website

Bijzonder concert Leraar-Leerling met als ondertitel Parijs-Brussel-Luik-Maastricht Kloosterbibliotheek Wittem, Wittemer Allee 32Wittem 0624090360
Leraar- leerling: Parijs-Brussel-Luik-Maastricht Kloosterbibliotheek Wittem. Inleiding: 19.30 uur door Maurice Wiche. Op welke plek kunnen bezoekers beter een historische tijdslijn programmeren dan in Kloosterbibliotheek Wittem? In eerdere concerten en lezingen is er een overzicht gekregen en gehoord van de muzikale rijkdom van Parijs 1900. In dit concert leggen bezoekers een traject af van ruim honderd jaar via Brussel en Luik naar Maastricht.

Het programma bestaat uit werken van Hollman, Berlioz, Smulders, Bonhomme, Wesly, Saint-Saëns en Lambrechts. Van Jean Lambrechts zelfs een nieuwe compositie, een lied in de trant van het fin-de-siècle, maar toch op zijn Lambrechts..... Uitvoerenden: Doris Hochscheidt, cello Frans Van Ruth, piano Claudia Couwenbergh, sopraan Concert georganiseerd i.s.m. Maastrichtse Componisten.

Entree: € 14,-.

november 7