Bezoek Kerststal in H. Mauritiuskerk

Schin op Geul

Bezoek Kerststal in H. Mauritiuskerk

Bezoek Kerststal in H. Mauritiuskerk H. MauritiuskerkSchin op Geul 0434592278
De vrijwilligers van de parochie Heilige Mauritius zijn al weer druk bezig met de voor bereiding op Kerstmis. Al ruim 20 jaar wordt er in Schin op Geul door een aantal enthousiaste vrijwilligers steeds een heel bijzondere kerststal gebouwd die dan ook veelvuldig bezocht wordt. Dit jaar is er een kerststal gebouwd in het middelpunt van 40 m2. Ook aanwezig het paleis van koning Herodus waar de Drie Koningen (Drie Wijzen uit het Oosten) in eerste instantie de nieuw geboren koning zochten.

De Drie Koningen trekken in een karavaan verder op weg naar Bethlehem en vinden het kind Jezus in de kribbe. Tevens zijn er verschillende inkijkjes onder de kerststal. In het portaal van de kerk worden bezoekers al welkom geheten door een kerststal van een gehaakte Santon kerstgroep en zelf geknutselde versiering van de kinderen van Club Jong. Verder is er nog veel meer moois te zien op en rond het altaar en aan de pilaren en banken van de kerk. Kom eens kijken en laat je verrassen. Dagelijks van 14.00-16.00 uur.

Data 25-12-2018 t/m 1-1-2019
H. Mauritiuskerk, Schin op Geul