Beleefweek Limburg

Beleefweek Limburg

Roermond Bezoek website Bestel tickets

Beleefweek Limburg

Beleefweek Limburg Ruim 100 locaties in LimburgRoermond 0475386460 Naar de website
Ontdek het landschap! Kom van 14 t/m 23 september naar de Beleefweek Limburg. Beleef de Limburgse cultuur, historie, natuur en het landschap. Proef de streekproducten. Verwonder je over de vergezichten. Geniet van sport en spel. Diverse partners organiseren tijdens de Beleefweek dagelijks vele activiteiten in en rondom Nationaal Park De Maasduinen, De Groote Peel, De Meinweg en Nationaal Landschap Zuid-Limburg.

Je kunt genieten van speciale wandelingen, fietstochten, wateractiviteit, sport, open dagen, rondleidingen, excursies, workshops, cursussen, muziek, theater en arrangementen. Ontdek de activiteiten op de website. Beleefweek Limburg is een gezamenlijk initiatief van Provincie Limburg, Instituut voor Natuureducatie (IVN), Nationaal Park De Maasduinen, De Groote Peel, De Meinweg en Nationaal Landschap Zuid-Limburg. Samen met ondernemers, natuur- en landschapsgidsen zetten deze organisaties een week vol beleving neer.

Overzicht

Prijs

Kosten verschillen per activiteit. Een groot aantal is gratis toegankelijk.

Data 14-9-2018 t/m 23-9-2018
Contact
Ruim 100 locaties in Limburg, Roermond
0475386460

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Sub evenementen

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website