Beleeffietsdag in Het Smalste Stukje Nederland

Echt Bezoek website

Beleeffietsdag in Het Smalste Stukje Nederland

Beleeffietsdag in Het Smalste Stukje Nederland Diverse startlocatiesEcht
Op de fiets genieten van prachtige natuur en pittoreske dorpjes in Het Smalste Stukje Nederland? Dat kan op zondag 24 september van 10.00-16.00 uur tijdens de tweede editie van de Beleeffietsdag. Voor deze gezellige fietstocht zijn drie routes van 50, 30 en 20 kilometer uitgestippeld die de deelnemers naar de mooiste plekjes in de regio brengen. Inschrijven is niet nodig, deelname is gratis.

Op diverse locaties op de route valt iets te beleven. Zo is het mogelijk om een kort bezoek te brengen aan de Basiliek in Susteren, kunnen deelnemers wijn proeven in Maria Hoop en komen deelnemers meer te weten over de meest westelijke punt van Duitsland. Bezoekers leren iets over de historie en op enkele plekken herleven verhalen en legendes van vroeger.

In Het Smalste Stukje Nederland gaan natuur, recreatie en cultuur hand in hand. Een bijzonder stukje Nederland op een breedte van slechts 4,8 kilometer. De verschillende kleine en grote kernen hebben stuk voor stuk een rijke historie en worden omringd door mooie landschappen. In de gezellige kernen kunnen bezoekers lekker winkelen of proeven van het Bourgondische leven. Ideale plekken om even bij te komen van een mooie wandeling of fietstocht. Met Maaseik, Maastricht en Aken op steenworp afstand, is de veelzijdigheid compleet. Kom en beleef Het Smalste Stukje Nederland!

Startlocaties:

Golfbaan Susteren, Hommelweg 3), Susteren.
Museum van de Vrouw, De Plats, Echt.
Wijngaard de Deelgaarderberg, hoek Echterboschbaan-Springweg, Maria Hoop.

Overzicht

Data
2017
september 24
Contact
Diverse startlocaties, Echt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden