Back Stage Klassiek - Conservatorium Maastricht

Heerlen Bezoek website

Back Stage Klassiek - Conservatorium Maastricht

Back Stage Klassiek - Conservatorium Maastricht Parkstad Limburg Theaters - Diverse zalen, Burgemeester van Grunsvenplein 145Heerlen 0455716607 Naar de website
Liefst 50 klassieke miniconcerten staan tijdens Back Stage Klassiek op de podia én op alternatieve locaties in Theater Heerlen. Ook achter de schermen, in het laaddock en op andere verrassende plekken in het gebouw. Musici zijn docenten en toptalenten van het Conservatorium Maastricht. Zij brengen in diverse samenstellingen, van solist tot orkest, kamermuziek in een unieke klassieke belevenis. Tijdens deze avond ben je geheel vrij in je concertkeuze. Je bepaalt zelf welke en hoeveel concerten je wilt bezoeken.

En dankzij de bijzondere speelplekken heb je een uitgelezen kans om dicht op de huid van de musici te genieten van de muziek. Daarnaast staan er vrijwilligers klaar om je naar de bijzondere concertlocaties te begeleiden en zorgt ons cateringteam ervoor dat ook de inwendige mens niets tekort komt. Kortom, het belooft een avond te worden waarbij je kunt genieten van muzikaal toptalent!

Plaats: € 12,50.

april 27
Parkstad Limburg Theaters - Diverse zalen, Burgemeester van Grunsvenplein 145, Heerlen