Babyconcert

Vaals Bezoek website

Babyconcert

Babyconcert KopermolenVaals 0624090360
Speciaal voor de allerkleinsten en hun ouders verzamelde Niki Jacobs en Pieter Jan Cramer de mooiste wiegeliedjes, slaapliedjes en kinderliedjes uit alle windstreken. Vanuit de intieme, veilige setting van een prachtige bedoeïenentent nemen ze de bezoekers mee op reis, naar verre oorden en exotische bestemmingen. Want ook op de meest afgelegen plekken zingen moeders en vaders hun kinderen zachtjes wiegend mooie liedjes toe, recht het hart in.

Niki’s babyconcert is het beste instrument om de allerkleinsten liefde mee in te blazen. Ook al kan de baby je nog niet verstaan, op een dieper niveau wordt alles al lang begrepen. Alle instrumenten en liederen worden gespeeld en gezongen door Niki Jacobs en Pieter Jan. Geschikt voor baby’s van 5 tot 14 maanden. Duur: 30 minuten.

Entree: € 5,-, baby's: gratis entree.

november 8
Kopermolen, Vaals