Anne en Koen Stijnen 'Out of the Ordinary'

Valkenburg Bezoek website

Anne en Koen Stijnen 'Out of the Ordinary'

Anne en Koen Stijnen 'Out of the Ordinary' Museum Land van Valkenburg, Grotestraat Centrum 31Valkenburg 0436016394 Naar de website
In het kader van het museumbeleid om ook aandacht te besteden aan jonge aanstormende Limburgse kunstenaars, biedt het museum een podium aan twee studenten in opleiding die zich willen ontwikkelen op het gebied van grafische vormgeving en visuele communicatie. In de bovenzaal van Museum Land van Valkenburg tonen Anne en Koen Stijnen dit voorjaar hun meest recente werk.

Deze broer en zus zijn beiden student aan de opleiding Visuele Communicatie, Maastricht Academy of Media Design and Technology. Grafisch vormgever Anne Stijnen richt zich in haar werk voornamelijk op typografie; het gebruik van letters, in de breedste zin van het woord. Ze wordt telkens weer geïntrigeerd door de veelzijdigheid van het alfabet. Dit komt dan ook duidelijk terug in haar werk. Ze gaat in haar ontwerpen voortdurend op zoek naar haar eigen definitie van schoonheid.

Bij fotograaf Koen Stijnen ligt de focus op portret- en fashionfotografie. Zijn stijl kan beschreven worden als rauw, urbaan en minimalistisch.

Overzicht

Prijs

Entree: € 6,-. Museumkaart: gratis. Kinderen tot 12 jaar: gratis.

Data 25-3-2018 t/m 17-6-2018
Contact
Museum Land van Valkenburg, Grotestraat Centrum 31, Valkenburg
0436016394

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website