Amuse Tocht Sittard

Amuse Tocht Sittard

Sittard Bestel tickets

Amuse Tocht Sittard

Amuse Tocht Sittard Diverse locatiesSittard 0900-5559798
Van 7 december t/m 6 januari kun je genieten van meerdere culinaire pareltjes in historisch Sittard via de Amuse tocht Sittard. Nieuw dit jaar is dat bezoekers zelf de culinaire locaties kunnen bepalen en dus ook een eigen routing. Hieronder vind je alle deelnemende locaties en kun je direct reserveren. Om Sittard te beleven adviseert de organisatie iedereen om 4 à 5 locaties te bezoeken tijdens de Amuse tocht Sittard.

Wine & Dine de Limbourg
Kies je voor Limburg en een onvergetelijk en sfeervol verblijf in deze regio, dan is Wine & Dine een goede keuze. Het restaurant is gelegen pal aan de markt in Sittard. Een historische locatie boordevol sfeer en ambiance.

Ich & Dich
Ich & Dich is sinds juni 2006 het eetcafé waar een enthousiast team zich inzet om de vele en veelzijdige gasten het zo aangenaam mogelijk te maken. Het café wordt gerund met een persoonlijke visie, het eten is (h)eerlijk en de gastvrijheid warm.

De Vief Heringe
In de Ophovenermolen in het stadspark van Sittard, vind je De Vief Heringe. Een toegankelijk, gastvrij, kind- en hondvriendelijk toevluchtsoord voor wandelaars, fietsers, dagrecreanten en andere levensgenieters.

Café Schtad Zitterd
Bruin café met prachtige inrichting...ontmoetingsplek van oudsher. Genietend van het Limburgs bier of een heerlijk lunchgerecht word je aangenaam verrast.

Café Dwaesj
Op het eerste oog een gezellige bruine kroeg. Maar er is meer, veel meer…. Café Dwaesj heeft vergaderruimtes en een intieme feestzaal met tal van mogelijkheden!

Hotel Merici
Merici, één van de zeven monumenten gelegen in het volledig gerestaureerde Kloosterkwartier in het hart van Sittard, combineert eigentijdse luxe met een duidelijk aanwezige voelbare historie.

Kafee de Kup
De vele instrumenten aan het plafond verraden de voorliefde van de gastheer, terwijl de foto’s aan de wanden de gasten terug voert naar Sittard in vroeger tijden. Afbeeldingen van markante stadsgezichten, die menigeen zich nog herinnert, zorgen voor gespreksstof terwijl gasten van het ruime assortiment genieten.

Overzicht

Prijs

€ 2,50 per persoon per locatie.

Data 7-12-2018 t/m 6-1-2019
Contact
Diverse locaties, Sittard
0900-5559798

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website