All Stars de musical

Heerlen Bezoek website

All Stars de musical

All Stars de musical Parkstad Limburg Theaters - RABOzaalHeerlen 0455716607 Naar de website
De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu zijn ze 25 en is hun leven behoorlijk veranderd door zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamergein als toen ze nog puber waren.

Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen! In de selectie spelen onder andere Jim Bakkum (Hero), Kees Boot (coach van het team). De musical is geregisseerd door Frank Lammers. All Stars de musical is net als de film een humoristisch verhaal over vriendschap, volwassen worden en het vasthouden aan het vaste voetbaluurtje op zondag.

Sterrang: € 51,-, Rang 1: € 47,50 , Rang 2: € 42,-, Rang 3: € 37,50 , Rang 4: € 24,-.

Data 21-11-2018 t/m 23-11-2018
Parkstad Limburg Theaters - RABOzaal, Heerlen