Aad de Haas 'Match #1'

Heerlen Bezoek website

Aad de Haas 'Match #1'

Aad de Haas 'Match #1' SCHUNCK* Glaspaleis, Aad de Haas zaal (+4), Bongerd 18Heerlen 0455772200 Naar de website
Voor de tentoonstelling onderzocht hij de overeenkomsten in thematiek en de verschillen in techniek tussen zijn werk en dat van De Haas. Het resultaat van het onderzoek is vanaf 23 februari a.s. te zien in een duo-tentoonstelling, waarin Evertz een combinatie toont van nieuw en bestaand eigen werk (inclusief een muurschildering) met grafiek en tekeningen van De Haas. Onder de naam Jeroen Evertz feat. eVe spaM stelt Evertz d.m.v. een collageachtige manier van werken beelden samen tot een geconcentreerd geheel.

In zijn werk staat de vraag centraal wie er bepaalt wat echt is in de 21e eeuw. Hij is geïnteresseerd in het gelijktijdig bestaan van verschillende realiteiten, in het verschil tussen ‘schijn’ en ‘zijn’, in de onmogelijkheid om een herinnering vast te houden, in de dunne lijn tussen beheersing en waanzin. Evertz is vanaf het eerste uur betrokken bij de opbouw van de tentoonstellingen in de Aad de Haas-zaal van SCHUNCK*. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Data 23-2-2018 t/m 12-8-2018
SCHUNCK* Glaspaleis, Aad de Haas zaal (+4), Bongerd 18, Heerlen