A Christmas Carol

Mechelen Bezoek website

A Christmas Carol

A Christmas Carol Gemeenschapsvoorziening Zaal 'A gen Sjoeël', Hilleshagerweg 74Mechelen 0434551799 Naar de website
Het succes van 2017, in een uitverkocht A ge Wienhoes te Partij en het veelvuldig verzoek voor heropvoering heeft het Mechels Vocaal Ensemble doen besluiten om A Christmas Carol van Charles Dickens in een eigen Mechelse productie hernieuwd op de bühne te brengen. De uitvoering, in het dialect gesproken en gezongen zal, in een nog grootsere opzet dan in 2017, met een bij die tijd passende outfit en bühnedecor worden opgevoerd.

Het Charles Dickens zangkoor en de personages worden samen met het MVE vertolkt door leden van de Mechelse verenigingen: Kinderkoor De Kerst(b)engels, Vocalgroup Magan, De Wiefkes, Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Gregorius, Mannenkoor Lauwerkrans en Toneel- vereniging KDO met Charles Dickens de verhaalverteller. In het voorprogramma treden op: leden van Harmonie Sint Cecilia, Drumband Schutterij Sint Sebastianus, akoestisch duo Jean Notermans en Evi Cratsborn en Kikki Vanhautem.

Entree: € 12,50.

december 14